Open dag!!

Op zaterdag 27 mei 2017 heeft de Brabantse Werkhond zijn 25-jarige bestaan en viert dit middels een open dag. Op deze dag zal Dierengeneeskundig Centrum Oisterwijk advies komen geven over de gezondheid van uw hond. Hondentrimsalon Animare uit Vught zal deze dag een demonstratie geven over T-touch massage en de verzorging van de hondenvacht. Pets Gifts uit ‘s-Hertogenbosch is aanwezig met diverse hondenbenodigdheden. De Politiehonden vereniging In ’t Groene Woud te Vught zal twee spannende demonstratie geven en Dancing Paws zal twee swingende shows laten zien met daarbij een mini-workshop voor bezoekers. Tevens is er de mogelijkheid om te snuffelen aan behendigheid en is er informatie te krijgen over de Brabantse Werkhond. Aan de jongste bezoekers is ook gedacht. Hiervoor hebben wij een kinderspeelterrein ingericht. Wij hopen u te mogen ontvangen met het hele gezin op deze bijzondere dag van 10.00 uur tot 15.30 uur op de kruising van de Cromvoirtsedijk met het Pepereind in Vught!