Wie komt ons team versterken?

Momenteel zijn wij opzoek naar een (ervaren) hondentrainer.

De Brabantse Werkhond is een hondenschool waar we het heel belangrijk vinden dat honden en hun baasjes het naar hun zin hebben tijdens de trainingen. We werken hierom ook met de clicker-methode: naar onze mening, een erg goed hulpmiddel om op een positieve manier te trainen met je hond. De cursussen die we bieden op onze hondenschool zijn: Puppycursus, Sociale Huishond, GGB, GG1, GG2, GG3 en behendigheid in de vorm van een combinatiegroep (GGB+Behendigheid).
Bij ons is iedereen en iedere hond welkom. Van Duitse herdershonden uit een werklijn, tot de schattig uitziende Shih tzu die thuis op de bank mag.
Wij geven iedere zaterdagmorgen van 9:30u tot 12:20u (drie blokken van 50 minuten) training op vrijwillige basis. Anders dan andere hondenscholen zien wij het sociale aspect mede als een hoofdzaak en niet als enkel een bijzaak. Door het sociale aspect op de voorgrond te houden blijft een ieder, zowel baas als hond op en top gemotiveerd.
Daarnaast worden cursisten bij onze hondenschool lid voor een kalenderjaar en niet voor een losse cursus. De tijdsduur voor een cursus is dan ook niet vastgesteld. Hierdoor kunnen wij cursisten zonder al te veel tijdsdruk alle aandacht geven die ze verdienen!

We zijn opzoek naar iemand die het leuk vindt om ons team te komen versterken. We zoeken iemand met ervaring, het is een pré als je de opleiding tot kynologisch instructeur hebt gevolgd bij bijvoorbeeld Martin Gaus, O&O of DogVision en ervaring hebt met de clicker-methode.
We vinden het belangrijk dat ons trainersteam onderling goed communiceert, daarom zoeken we iemand die goed met feedback om kan gaan en zelf ook kan geven, open staat voor andermans inzichten en communicatief sterk is. Herken je je in deze omschrijving? Neem dan snel contact met ons op.

 

//]]>