23 december 2018

Kerstwandeling 2018

22 december hebben we de jaarlijkse kerstwandeling weer gehouden. Dit keer bij De Drie Linden in Giersbergen. Het was weer geslaagd! Voor foto’s, bekijk onze Facebookpagina.  
14 oktober 2018

Herfstwandeling 2018

Met zomerse temperaturen en de mooiste kleuren van de herfst hebben we gisteren weer een mooie wandeling gemaakt in de Loonse en Drunense duinen. Voor foto’s, kijk op onze Facebookpagina!!
21 juli 2018

Zomerwandeling 2018

Om de zomervakantie in te luiden, zijn we weer de gebruikelijke wandeling gaan maken. Het was weer gezellig! Voor foto’s, kijk op onze Facebookpagina.
7 mei 2018

Wie komt ons team versterken?

Momenteel zijn wij opzoek naar een (ervaren) hondentrainer. De Brabantse Werkhond is een hondenschool waar we het heel belangrijk vinden dat honden en hun baasjes het naar hun zin hebben tijdens de trainingen. We werken […]
24 februari 2018

Praktijktraining paard

Vandaag hebben we bezoek gehad van Marie Voorbij met haar paard Ocho. We hebben samen met haar voor onze cursisten een praktijktraining georganiseerd, waarbij we geleerd hebben hoe we om kunnen gaan met de situatie […]
21 februari 2018

Begrijp je hond

Kijk eens op deze website om meer te leren over uw hond en zijn communicatie. Zeker handig voor mensen met kinderen en een hond.
25 december 2017

Kerstwandeling

We hebben weer een heerlijke Kerstwandeling gehad! Voor de foto’s zie onze Facebookpagina. Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2018!!
15 oktober 2017

2e SPPD’er!!

Ook instructeur Jan van den Muijsenberg heeft voor dit jaar aan de accreditatie voorwaarden van de SPPD voldaan! Van harte Jan!
23 september 2017

SPPD accreditatie

Vanaf nu mogen wij, als hondenschool, een keurmerk dragen. Silvia van den Muijsenberg (voorzitter en trainer) is inmiddels geaccrediteerd kynologisch instructeur bij SPPD (Stichting Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen). Dit betekent dat zij jaarlijks opnieuw gecertificeerd […]
31 juli 2017

Geslaagde zomerwandeling 29-7-2017

Ook dit keer hebben we weer een superleuke wandeling met ruim 20 loslopende honden gehad om het seizoen weer af te sluiten. Voor de foto’s, kan je kijken op onze Facebookpagina!!